Exista o camera secreta in varful turnului Eiffel si iata ce se afla inauntrul ei!

Deschis in 1988, turnul Eiffel este o cladire simbolica, cunoscuta in intreaga lume. Cu toate astea,  nu foarte multi oameni stiu ca la cel mai inalt nivel al turnului exista un apartament secret. Detinut de Gustav Eiffel, inginerul care a proiectat turnul, acest apartament  era complet utilat si folosit pentru diverse intalniri precum cele cu Thomas Edison.

 

87299-large-409222

#1 Exista sanse ca tu sa fii vizitat deja Paris, Franta. De la istorie, cultura, mancare, Parisul este o metropola europeana care are foarte multe de oferit inclusiv turnul Eiffel. Sansele sunt ca la sfarsitul acestui articol sa te duci sa iti cumperi un bilet de avion dupa ce vei auzi update-ul nostru la informatiile despre turn.

87299-large-409223

# 2 Cu ani in urma cand turnul a fost deschis pentru prima data in 1988, Gustave Eiffel a proiectat si un apartament in interiorul turnului. Localizat la etajul 3 al turnului, se afla acest apartament mic dar mobilat cu gust, unde aveau loc  intalnirile dintre oamenii de stiinta.

87299-large-409224

loading...
loading...

# Apartamentul privat a starnit invidia multor oameni. Primea mereu sute de oferte pentru inchirierea apartamentului pentru o noapte dar intotdeauna le refuza. Eiffel facuse acest apartament pentru a putea medita in liniste si pentru intalniri cu oameni precum Thomas Edison. Era practic un fel de club secret pentru oamenii de stiinta. Apartamentul este acum deschis publicului. Cine nu si-ar dori sa priveasca Parisul din cel mai bine pozitionat scaun!

87299-large-409225

#4 Apartamentul seamana cu un laborator stiintific.  Acesta avea un tapet prietenos, mobila din lemn masiv si chiar un pian . In iulie un al doilea apartament a fost deschis publicului, la cateva etaje mai jos de apartamentul lui Gustave. Acesta are o panorama de vis, se vede Arcul de Triumf, Sacre Couer si raul Sena.

87299-large-409226

#5 Nu suntem siguri de ceea ce ar simti acum Eiffel sa stie ca apartamentul lui este deschis publicului si chiar cu o extensie  cateva etaje mai jos. Dar pentru cei care ii admira munca lui Eiffel , el intotdeauna va fi un geniu.

loading...
loading...