O mama a vrut sa isi abandoneze copilul dar tatal s-a opus!

Una din cele mai frumoase experiente prin care un barbat poate trece, este aceea de a deveni parinte. Nici o bucurie nu se compara cu cea in care auzi pentru prima data glasul copilului tau.

Dar atunci cand realizezi ca, copilul tau sufera de o anomalie care nu poate fi corectata…ce poti face atunci? Abandonezi copilul pentru a te proteja de toata durerea si povara care va veni cu timpul? Sau il pastrezi si il iubesti neconditionat?

Acest tata din Armenia a fost devastat atunci cand a aflat ca, copilul sau nenascut, Leo, sufera de sindromul Down. Dar durerea lui nu s-a oprit aici ci a fost potentata de amenintarea sotiei lui de a divorta daca nu e de acord sa renunte la copil.

Acesta este micul Leo

leo

Leo e posibil sa aiba o dizabilitate dar arata atat de dragut.

leo1

loading...
loading...

Conform celor spuse de Unicef, este comun in Armenia ca, copii care sufera de anumite dizabilitati sa fie abandonati. Cu toate astea SamueL Forest, a hotarat sa pastreze copilul si a inceput o campanie de strangere de fonduri pentru a pleca inapoi in Noua Zeelanda impreuna cu Leo. A sustinut ca acesta va avea parte de ingrijiri medicale mult mai bune in tara lui natala decat in Armenia dar a recunoscut ca nu isi poate permite acest efort. De aceea a hotarat sa ceara ajutorul oamenilor din intreaga lume.

Leo in piscina cu grozavul sau tata.

leo4

Leo la implinirea primul an de viata.

leo2

O mama trebuie sa isi iubeasca copilul neconditionat. Insa mama lui Leo a refuzat complet orice contact cu copilul sau. A refuzat chiar sa il atinga. In Armenia copii cu dizabilitati sunt considerati a fi o rusine pentru familie. Chiar si doctorul care a asistat la nastere a sfatuit-o pe mama sa nu pastreze copilul.

 

loading...
loading...